Ontmoet je collega's

Dimitry

Chauffeur C

Kyra

Teamleader Customer Service

Karolien

Senior Account Manager

Jonas

Teamleader Dispatch

Silke

Customer Service

Brecht

Chauffeur CE

Onze waarden en visie

Flexibiliteit

Als express transportfirma dient Xwift enorm wendbaar en efficiënt te zijn om zo onze klanten optimaal te kunnen helpen. Een vlotte samenwerking tussen de verschillende afdelingen en een hands-on mentaliteit op alle niveaus zorgt voor de goede smering die de Xwift motor reeds jaren soepel laat lopen.

Communicatie

Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op open en eerlijke communicatie, informeren we je graag duidelijk en volledig.
Door goed te luisteren naar de noden en vragen van onze medewerkers en klanten komen we tot een oplossing op maat.

Mensgerichtheid

Xwift hecht veel belang aan het gemoedelijke en menselijke aspect van de werkomgeving en biedt zo de gelegenheid om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak te blijven ontwikkelen.

Stiptheid

Goede afspraken maken goede vrienden.
Door de sterke betrokkenheid en verantwoordelijkheid van onze medewerkers slagen we er nagenoeg elke keer opnieuw in correct en tijdig te leveren.

Respect

Respect en waardering worden hoog in het vaandel gedragen bij Xwift. Rekening houdend met ieders eigenheid dragen we zorg voor onze medewerkers, klanten, andere weggebruikers, maar ook voor de goederen en materialen die ons zijn toevertrouwd.

Betrouwbaarheid

Xwift streeft in alles naar duurzame, kwalitatieve en langdurende relaties, zowel intern met onze eigen mensen als extern met onze klanten en andere zakelijke partners.
We investeren in mensen.

Ambities en belang van chauffeurs

Pieter Denys (zaakvoerder Xwift) startte ooit zelf als chauffeur.  Als zelfstandige deed hij alles zelf voor zijn bedrijf, wat Xwift nu op een grootschalige manier nog doet (klantencontact, ophaling, levering, planning, facturatie, …)

Pieters ambitie reikte echter verder dan dat, hij wou een verschil maken in de wereld van het snel-transport.  Zijn ervaringen hadden hem echter wel geleerd dat je niet altijd even goed behandeld wordt als chauffeur en dat je niet altijd de nodige kansen krijgt (die je misschien wel verdient). 
Daar wou Pieter verandering in brengen.  Hij wou een bedrijf oprichten dat zowel staat voor de klant als voor de chauffeur en met een familiale sfeer.

Met dit in het achterhoofd kende Xwift in 2007 zijn ontstaan.  Xwift is in België inmiddels uitgegroeid tot de grootste speler in de wereld van het (snel)transport.  Xwift kenmerkt zich als een dynamische firma, gespecialiseerd in transport van goederen in alle maten en gewichten, dit 24/24 het hele jaar door, voornamelijk in België, maar ook in het buitenland.

Door de snelle groei (van 5 werknemers in 2007 naar een 180-tal in 2021) werd ook ons bureauteam sterk uitgebreid, dit om steeds een goede service te blijven garanderen.

Communicatie, stiptheid, flexibiliteit en respect zijn bij Xwift enkele van de belangrijkste kernwaarden.  Deze dragen wij dan ook heel hoog in het vaandel.  Xwift is een bedrijf met een duidelijke visie, drive en een familiaal karakter. 

“What’s in it for me?”  vraag je jou misschien wel af…  Wel, gezien de grootte van Xwift kunnen wij jou heel veel mogelijkheden bieden:  opleiding, peterschap, doorgroeimogelijkheden, …

In een transportbedrijf zijn het de chauffeurs die het verschil maken.  Zij zijn het uithangbord, het eerste gezicht dat de klanten zien.  We rekenen er dus op dat jullie de kleuren van Xwift met trots verdedigen.  Wie er volop voor gaat bij Xwift, zal hier ook zeker voor beloond worden. 

Benieuwd wat Xwift voor jou kan betekenen?
Get Xcited en solliciteer dan nu !

Events

Personeelsfeest 2018

Aftermovie

Kerstfeest 2019

Aftermovie

Mijlpalen

<center>Oprichting Xwift in Kruishoutem</center>


2007
<center>Eerste “grote” aankoop vrachtwagens (6 stuks)</center>


2011
<center>Winnaar Trends Gazellen Transport & Logistics bij de kleine ondernemingen</center>


2012
<center>Start ADR-transport</center>


2015
<center>Start transport met kooiaap</center>


2016
<center>Winnaar Trends Gazellen Transport & Logistics bij de middelgrote ondernemingen</center>


2016
<center>Winnaar Trends Gazellen Transport & Logistics bij de middelgrote ondernemingen</center>


2017
<center>Kaap van de 100 werknemers</center>


2017
<center>Start koel- en vriestransport</center>


2017
<center>Winnaar Trends Gazellen Transport & Logistics bij de middelgrote ondernemingen</center>


2018
<center>Verhuis naar nieuwbouw in Nazareth</center>


2019
<center>Winnaar Trends Ambassadeur Oost-Vlaamse Gazellen bij de middelgrote bedrijven</center>


2020
<center>Winnaar Transport & Logistics</br>Employer of the Year award</center>


2021
<center>Start jobsite werkenbijxwift.be</center>


2021
<center>Overname van Buyl Transport uit Lokeren</center>


2022
<center>Start warehousing</center>


2022
<center>Start Xwift Rental</center>


2023
<center>Overname van Demolans uit Moeskroen</center>


2023

Door verder te surfen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.