Starten bij Xwift

Eerste werkweek

Op je eerste dag zal je onthaald worden door een van onze HR traject coaches voor een opleidingsdag, dit samen met jouw medestarters die week.  In deze opleiding word je wegwijs gemaakt in de do’s & dont’s van werken bij Xwift.  Je leert er wie is wie en voor wat je bij wie terecht kan.  Je krijgt er ook een rondleiding doorheen het Xwift gebouw.

Daarna is het de beurt aan de peters.  Die nemen jullie op jullie eerste dag of dagen onder de vleugels.  Ze helpen jou bij o.a. het rijden met onze wagens, ladingzekerheid, invullen van CMR, klantenkennis, boordcomputer,…
Het is zeer belangrijk dat je die eerste dag/dagen zelf plaatsneemt achter het stuur en zo het rijden met onze MAN vrachtwagens onder de knie krijgt.

Gezien veiligheid en ecologisch rijden bij Xwift een hot topic is, zal jij in jouw eerste week/weken 1 dag meerijden met 1 van onze ECO-coaches Danny of Crolin.  Zij leggen jou in een mum van tijd de kneepjes van het vak uit.

Na deze basisopleiding ben je helemaal klaar om zelf het stuur in handen te nemen.  Bij vragen, kan je uiteraard beroep doen op HR, planning, jouw peter, …  Ondersteuning genoeg dus.  Onthoud vooral dat domme vragen de vragen zijn die je niet stelt 😉.

Al vanaf de eerste dag behoor je tot onze Xwift-familie.  Je vertegenwoordigt onze firma mee binnen en buiten de muren van ons bedrijf.  Wij rekenen op jou om klanten en collega’s steeds vriendelijk en met respect te behandelen.

Ons kantoor is  elke weekdag toegankelijk tussen 7u – 19u.  Gelieve wel op voorhand even bij de planning te polsen voor je langs komt.  Zo kunnen we voldoende tijd voorzien voor jouw vragen/bezorgheden en de samenwerking alleen maar verhogen!

Veel succes en hou het veilig 😉!

Onze peters en eco drive coaches

Door verder te surfen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.