Starten bij Xwift

Eerste werkweek

Op je eerste dag zal je onthaald worden door onze HR coördinator voor een ontbijt en een inleidingmoment samen met jouw medestarters die week.  Op dat moment word je wegwijs gemaakt in de do’s & dont’s van werken bij Xwift.  Je leert er wie is wie en voor wat je bij wie terecht kan.  Je krijgt er ook een rondleiding doorheen het Xwift gebouw.

Daarna ontmoet je jouw teamleden afhankelijk van de functie waarin je start.  Die nemen je op je eerste dagen onder de vleugels.  Ze introduceren jou tot de tools waarmee je zal werken.  Nadien volg je ook mee met jouw collega’s om de werking te leren kennen.  

Bij vragen, kan je uiteraard beroep doen op jouw teamleden, HR, planning, …  Ondersteuning genoeg dus.  Onthoud vooral dat domme vragen de vragen zijn die je niet stelt.  Je zal genoeg mogelijkheden krijgen om al je collega’s te leren kennen tijdens en casual drink op vrijdag of tijdens een van onze teambuildings.

Om het reilen en zeilen van Xwift te ontdekken, laten we je de eerste week de chauffeursopleiding meevolgen en mag je ook mee de baan op met een bestelwagen, vaste vrachtwagen en vrachtwagen met kooiaap. 

Na deze introductieweek ben je helemaal ingewijd als deel van onze Xwift-familie en kan je mee ons verhaal naar buiten dragen.

Al vanaf de eerste dag behoor je tot onze Xwift-familie.  Je vertegenwoordigt onze firma mee binnen en buiten de muren van ons bedrijf.  Wij rekenen op jou om klanten en collega’s steeds vriendelijk en met respect te behandelen.

Veel succes en tot binnenkort!

Door verder te surfen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.