Veel voordelen voor jou
Goede verloning
Ontspanningsmogelijkheden
Bedrijfswagen
Familiale sfeer
...
Nog niet gevonden wat je zocht?
Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en misschien vind je
jouw droomjob bij de Transport & Logistics werkgever van het jaar...?
Previous
Next

Vacatures

Transport Planner
Share on email
Deel deze vacature

Xwift is een grote speler in de transportwereld, gespecialiseerd in express- en dedicated transport van goederen in alle maten en gewichten, doorheen Europa en dit 24/7 het hele jaar door.

Voor de functie van planner zoeken we iemand die initiatief durft nemen, open is en enthousiast. Veel gevoel voor humor hebben, is een absolute must. We werken hard, maar zwanzen even hard. En iemand die graag taart eet. We zijn zot van taart!

Een dispatcher bij Xwift komt ’s morgens toe en zet als eerste de radio aan op Studio Brussel, neemt een koffie, opent de verschillende programma’s en begint aan de spannende werkdag.  Er is regelmatig rechtstreeks contact met klanten, chauffeurs, sales en HR.  Vanuit ons efficiënt en modern systeem kunnen vragen zeer snel beantwoord worden.  

Het team van 3 planners werkt samen in een beurtrolsysteem.  De ene dag werk je samen aan de uitvoerende planning, volg je ritten op en plan je nog dringende transporten bij je rollende collega’s.  Die planning bestaat uit een 60-tal chauffeurs. 
De andere dag werk je aan de volledige voorbereidende planning met de ondersteuning van je collega’s van de binnendienst.

Je hebt een vaste groep chauffeurs die weinig verloop kent, waardoor je een goede band met hen kan opbouwen.  Daarnaast werk je nauw samen met een vast aanspreekpunt van HR, zodat er in alle omstandigheden snel kan worden geschakeld.

Profiel

Ons ideaal profiel:

 • heeft een bachelordiploma of enige ervaring in planning.  Dit hoeft niet noodzakelijk transport te zijn.
 • kan vlot Nederlands, Frans en Engels, want “Xwift goes international”.
 • heeft geen nine-to-five mentaliteit en krijgt energie van de variatie die de job met zich meebrengt.
 • is bereid om 1 weekend op 3 van permanentie te zijn (van thuis uit).
 • is punctueel, stressbestendig, planmatig sterk en heeft geografisch inzicht.

Kennis of ervaring in de transportwereld is een meerwaarde.

Qua software werken wij met TAS-tms en Transics TX-Connect; indien je deze systemen reeds kent, is dit zeker een meerwaarde. Heb je hier nog niet van gehoord, geen zorgen, een grondige opleiding is voorzien.

Aanbod

We hebben een aantal klassiekers zoals:

• Een goede verloning.
• Smartphone (privé).
• Bedrijfswagen met tankkaart.
• Maaltijdcheques van 8 euro.
• Ook leuk zijn de 26 verlofdagen. Na 3 jaar dienst worden dit 30 verlofdagen.

We zijn oprecht trots op het open en eerlijk bedrijfskarakter van Xwift met veel aandacht voor het menselijke aspect!  De toffe, collegiale sfeer samen met het sterke teamgevoel zullen ervoor zorgen dat je je in geen tijd thuis voelt bij Xwift.  We wonnen niet voor niets de “Transport & Logistics employer of the year award” in 2021.

Verder stimuleren we ook de gezondheid door regelmatig vers fruit, belegde broodjes en slaatjes te voorzien. We beschikken over een mooie fitnesszaal, keuken en bar, waar we regelmatig tijdens pauzes vertoeven.


Zijn we een match?  We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Solliciteer via:

Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld!

Customer Service
Share on email
Deel deze vacature

Wegens verschuivingen op de planning zoeken we een nieuwe customer service medewerker.

Je staat in voor de rechtstreekse contacten met klanten die bestellingen plaatsen of offertes opvragen.  Vanuit ons efficiënt en modern systeem kunnen vragen zeer snel beantwoord worden.

Daarnaast werk je, dankzij je cijfermatige skills, correcte berekeningen uit en verwerk je op die manier bestellingen van klanten die via mail binnenkomen.

Je werkt nauw samen met 3 dispatchers die instaan voor de dagelijkse planning.  Hierin heb je een onmisbare ondersteunende rol.  Naast het contact met klanten, hoor je vaak de chauffeurs die info en een stand van zaken doorgeven over hun rit.

Profiel

Ons ideaal profiel:

 • heeft een bachelordiploma of enige ervaring in een gelijkaardige functie.  Dit hoeft niet noodzakelijk transport te zijn.
 • kan vlot Nederlands, Frans en Engels, want “Xwift goes international”.
 • heeft geen nine-to-five mentaliteit en krijgt energie van de variatie die de job met zich meebrengt.

Bovenal zoeken we bij Xwift iemand die durft initiatief nemen, open en enthousiast is.  Veel gevoel voor humor hebben, is een must.  We werken hard, maar zwanzen even hard.  En iemand die graag taart eet.  We zijn verzot op taart!

Herken je jezelf in volgende trefwoorden:  punctueel, stressbestendig, cijfermatig en commerciële feeling?  Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Aanbod

We hebben een aantal klassiekers zoals:

 • Een goede verloning, maaltijdcheques van 8 euro, smartphone, laptop en bedrijfswagen.
 • Uiteraard is een grondige opleiding voorzien, waardoor je de firma en de systemen goed leert kennen.
 • Je werkt in een wisselend uurrooster:  week A: dagelijks van 7u tot 15u30;  week B dagelijks van 11u tot 19u30.
 • Ook leuk zijn 26 verlofdagen;  na 3 jaar dienst worden dit 30 verlofdagen.

We zijn oprecht trots op het open en eerlijk bedrijfskarakter van Xwift met veel aandacht voor het menselijke aspect!  De toffe, collegiale sfeer samen met het sterke teamgevoel zullen ervoor zorgen dat je je in geen tijd thuis voelt bij Xwift.  We wonnen niet voor niets de “employer of the year award” in 2021.

Omdat de boog niet steeds gespannen kan zijn, beschikken we ook over een fitnessruimte, keuken en bar, waar we ook regelmatig vertoeven.
Verder vind je hier regelmatig vers fruit, belegde broodjes, slaatjes en (uiteraard) taart.

Zijn we een match?  We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Solliciteer via:

Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld!

HR Officer
Share on email
Deel deze vacature

Xwift is een sterk groeiverhaal en daarom zoeken we versterking voor ons HR team. Veel gevoel voor humor hebben, is een absolute must. We werken hard, maar zwanzen even hard.  En iemand die graag taart eet. We zijn zot van taart!

We zijn oprecht trots op ons open en eerlijk bedrijfskarakter met veel aandacht voor het menselijke aspect!  De combinatie van een toffe, collegiale sfeer en het sterke teamgevoel zullen ervoor zorgen dat je jou in no time thuis voelt.  We wonnen niet voor niets de award voor “Transport & Logistics Employer of the year 2021”.

Verder stimuleren we ook de gezondheid door regelmatig vers fruit, belegde broodjes en slaatjes te voorzien.  We beschikken over een mooie fitnesszaal, keuken en bar, waar we regelmatig tijdens pauzes vertoeven.

 
 Je komt terecht in een team van 5 HR traject coaches (zo noemen we de HR’s), dit onder leiding van de HR-coördinator.
 • In eerste instantie ligt je focus op rekrutering, zou bouw je een eigen groep uit die je verder zal opvolgen doorheen hun loopbaan bij Xwift.
 • De opvolging loopt via verschillende gesprekken, evaluaties, klachtbesprekingen, doorstroom gesprekken (zowel positief als negatief), exitgesprekken, …
 • Op regelmatige basis sta je in contact met jouw chauffeursgroep.  Dit kan zowel telefonisch of via een (officieel) gesprek.  Wij hechten echter ook veel belang aan de informele gesprekken die we voeren aan het onthaal of koffie apparaat.
 • Administratief werk hoort er bij, maar we hebben een collega die de meeste administratie op zich neemt.
 • Overleg met je HR-collega’s en verschillende afdelingen.  Vooral met de dispatchers is dagelijks overleg noodzakelijk.
En dit is slechts het begin!  Voor 2023 staan er heel wat grote projecten voor de deur voor Xwift.  Geloof ons, 2023 wordt zeer uitdagend!  Hierin is jouw input dan ook van groot belang.  Je zal hier heel nauw bij betrokken worden.

Een HR Officer bij Xwift :

 • Gaat graag met mensen om.
 • Is communicatief sterk en gaat moeilijke gesprekken of onderwerpen niet uit de weg.
 • Zoekt de balans tussen de nood van Xwift en het belang van de chauffeur, dit met de nodige empathie.
 • Denkt in oplossingen en mogelijkheden. Bij voorkeur proactief en out-of-the-box.
 • Krijgt energie van de variatie die de job met zich meebrengt.
 • Kan zelfstandig werken en kijkt over afdelingen heen.

Aanbod

Naast taart en een goede verloning, heeft Xwift jou heel wat te bieden!

 • Een carrière waarvoor je geen dubbele espresso nodig hebt om uit je bed komen.  Je wordt elke ochtend vriendelijk verwelkomd door een team enthousiaste collega’s.
 • Je groeit samen met Xwift, we houden van innovatie en daar is ook maximaal ruimte voor.  Ownership is key.
 • De mogelijkheid je eigen creativiteit ten volle te uiten op verschillende manieren.  We denken mee in jouw wilde ideeën.
 • Vers fruit, belegde broodjes, een bar en een fitness om je teveel aan broodjes er weer af te sporten.
 • Xwift heeft een 1 voor allen mentaliteit.  We werken over afdelingen heen.
 • Smartphone (privé).
 • Bedrijfswagen met tankkaart.
 • Maaltijdcheques van 8 euro.
 • Ook leuk zijn de 26 verlofdagen.  Na 3 jaar dienst worden dit 30 verlofdagen.
 • Een fulltime job (40 urenweek) met glijdende uren.  Opstart tussen 7u en 10u.

Is er een match?  We staan te popelen om je onder te dompelen in de Xwift-vibe!

Solliciteer via:

Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld!

Data Analyst
Share on email
Deel deze vacature

Xwift is een sterk groeiverhaal en de Data Analyst Logistics is een nieuw gecreëerde functie binnen onze organisatie.  We hebben grote ambities om data en rapportering een belangrijke rol te laten spelen in onze strategie.  Als Data Analyst kan jij daarin het verschil maken!

Je hebt de verantwoordelijkheid om data te bestuderen en analyseren en deze om te zetten in concrete processen en projecten die bruikbaar zijn voor alle afdelingen binnen de onderneming.
Samen met de Business Analyst ga je de processen integreren en bedrijfsprocessen optimaliseren.  Vaak is dit over afdelingen heen, maar de focus ligt op de afdeling dispatch.

Profiel

Je verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

 • Begrijpen welke data er nodig is en op basis van deze inzichten data verzamelen en omzetten in duidelijke informatie;
 • Instellen van de nodige parameters/variabelen om gevraagde rapporteren en analyses te verkrijgen;
 • Visualiseren van de verkregen rapporten en analyses;
 • Uitvoeren van analyses om bedrijfsprocessen in kaart te brengen;
 • Afwijkingen en knelpunten signaleren;
 • Bedrijfsprocessen beheren en verbetervoorstellen vormgeven;
 •  Definiëren van KPI’s om bedrijfsprocessen op te volgen;
 • Je vertaalt noden naar systeemvereisten en zorgt ervoor dat de wijzigingen geprioriteerd en overeengekomen worden, in overleg met onze IT Manager;
 • Je staat in voor het definiëren en de implementatie van de data visie en strategie.  Je maakt keuzes rond data en systemen en hakt knopen door;
 • Identificeren van de operationele en functionele noden van de organisatie;
 • Maken van studies op vraag van de verschillende afdelingen en het management.

Wie zoeken wij:

Je hebt een relevant diploma, bv. in economie, bedrijfskunde, ingenieurswetenschappen of informatica.  Analyseren en oplossingen bedenken zijn je absolute sterktes.  Je past je makkelijk aan wanneer een situatie wijzigt en blijft gefocust op het beste resultaat behalen.

 • Je hebt relevante ervaring in een gelijkaardige functie.  Ervaring in logistics is een sterke troef;
 • Je hebt ervaring met het in kaart brengen en optimaliseren van processen;
 • Ervaring in analyses in transport/TMS is een troef;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent ondernemingsgezind;
 • Je blijft telkens alert voor de te behalen deadlines;
 • PowerBI en spreadsheet hebben weinig geheimen voor jou.  Daarnaast heb je kennis SQL/ queries / Microsoft Dynamics.

Aanbod

 • Correcte verloning volgens jouw ervaring
 • Smartphone (privé)
 • Bedrijfswagen met tankkaart
 • Maaltijdcheques van 8 euro
 • Ook leuk zijn de 26 verlofdagen.  Na 3 jaar dienst worden dit 30 verlofdagen
 • Een fulltime job met de mogelijkheid om af en toe van thuis te werken

Je groeit samen met Xwift, we houden van innovatie en daar is ook maximaal ruimte voor.  Ownership is key.
Vers fruit, belegde broodjes, een bar en een fitness om je teveel aan broodjes er weer af te sporten.

We zijn oprecht trots op het open en eerlijk bedrijfskarakter van Xwift met veel aandacht voor het menselijke aspect!  De toffe, collegiale sfeer samen met het sterke teamgevoel zullen ervoor zorgen dat je je in geen tijd thuis voelt bij Xwift.  We wonnen niet voor niets de “Transport & Logistics Employer of the Year award” in 2021.

Nieuwsgierig?  Contacteer ons en we geven je graag meer uitleg! 

Solliciteer via:

Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld!

Transport Analyst
Share on email
Deel deze vacature

Xwift is een sterk groeiverhaal en de ambities zijn hoog.  Gezien Xwift zich in een “buy & build”-strategie bevindt, dienen we onze snelle groei goed te sturen.  Optimalisatie via data en rapportering krijgen hier een belangrijke rol.

Momenteel hebben we iemand die, in zijn takenpakket de rol van Transport Analyst op zich neemt.  Gezien de snelle groei, gaan we deze functie opsplitsen en zoeken we iemand fulltime.  Als gedreven analist kan jij dus een groot verschil maken!

Je hebt de verantwoordelijkheid om de dagelijkse planning te gaan analyseren en bij te sturen waar nodig.  Komt er nog een expressrit binnen, dan bekijk je samen met de dispatch waar deze efficiënt kan ingepland worden.  Je laat een probleem pas los als je een mogelijkheid gevonden hebt.  Het is dus nodig dat je de planning grondig kent en je steeds een overzicht behoudt.  Anticiperen op de dagelijkse planning alsook de planning voor komende dagen en weken, vormt je grootste uitdaging.
Om doelgericht te kunnen werken en de efficiëntie te verhogen, maak je grondige analyses van de reeds bestaande transporten.  Je berekent de haalbaarheid van nieuwe projecten en potentiële klanten.
Hiervoor krijg je heel wat gegevens en cijfers aangeleverd van verschillende afdelingen waarmee je dus ook heel nauw zult samenwerken.  Vooral de Data Analyst zal je heel wat gegevens kunnen aanleveren.  Je dient deze te analyseren en om te zetten in concrete processen en projecten die bruikbaar zijn voor de volledige planning.  Op basis van deze gegevens kan jij de planborden en routes optimaliseren.

Je rapporteert aan de Logistiek Directeur en Head of dispatch.  Verder volg je de nieuwste trends en mogelijkheden binnen de transportsector nauwgezet op zodat we snel kunnen anticiperen en schakelen.  Gezien je steeds de helikopterview over de planning dient te hebben, zal je niet invallen als planner.  Echter zoeken we wel iemand die hierin heel wat ervaring in heeft.

Als Transport Analyst ben je ook regelmatig te vinden in onze andere vestigingen.  Hoewel het hart van de planning en dispatch in het kantoor van Nazareth zit, zal jij in jouw rol de verschillende planningen op elkaar afstemmen en indien nodig afstemmen op Nazareth.  Hierdoor zijn regelmatige verplaatsingen wel noodzakelijk.  Je hebt dus geen leidinggevende rol, eerder een sturende en expertrol.  De dagelijkse leiding van het planteam zit bij de hoofdplanner en Head of dispatch.

Profiel

Wie zoeken wij:

 • Bij voorkeur heb je hogere studies gedaan.
 • Analyseren en oplossingen bedenken zijn je absolute sterktes. Je wilt je vastbijten in onze planning.
 • Ervaring in transport analyse is een troef.
 • Je hebt relevante ervaring in een gelijkaardige functie.  Of toch op zijn minst heel wat jaren ervaring in de rol van transportplanner.
 • Je past je makkelijk aan wanneer een situatie wijzigt en blijft gefocust op het beste resultaat behalen.
 • Cijfers liegen niet en dit is ook jouw motto.
 • Ervaring met het in kaart brengen en optimaliseren van processen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent ondernemingsgezind.
 • Je blijft telkens alert voor de te behalen deadlines.

Aanbod

 • Correcte verloning volgens jouw ervaring
 • Smartphone (privé)
 • Bedrijfswagen met tankkaart
 • Maaltijdcheques van 8 euro
 • Ook leuk zijn de 26 verlofdagen.  Na 3 jaar dienst worden dit 30 verlofdagen
 • Een fulltime job over onze vestigingen heen
 • Een team dat sterk aan elkaar hangt en een 1 voor allen mentaliteit heeft

Vers fruit, belegde broodjes, een bar en een fitness om je teveel aan broodjes er weer af te sporten.

We zijn oprecht trots op het open en eerlijk bedrijfskarakter van Xwift met veel aandacht voor het menselijke aspect!  De toffe, collegiale sfeer samen met het sterke teamgevoel zullen ervoor zorgen dat je je in geen tijd thuis voelt bij Xwift.  We wonnen niet voor niets de “Transport & Logistics Employer of the Year award” in 2021.

Nieuwsgierig?  Contacteer ons en we geven je graag meer uitleg! 

Solliciteer via:

Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld!

Fleet Administrator
Share on email
Deel deze vacature

Naar aanleiding van onze sterke groei en overname van Buyl Transport, zijn we op zoek naar een fleet administrator.

Na een doorgedreven opleiding, zal je medeverantwoordelijke zijn voor ons wagenpark.
De Xwift-vloot bestaat uit +/- 650 nummerplaten waaronder vrachtwagens, trailers, bedrijfswagens, bestelwagens, meeneemheftrucks, enz.

Je hebt een uitgebreid takenpakket dat voor de nodige afwisseling zorgt: 

 • Je hebt contact met chauffeurs in functie van hun voertuig;
 • Je staat in contact met leveranciers (afspraken boeken/opvolgen) en staat in voor de administratieve afhandeling;
 • Je staat in voor het beheer van boorddocumenten (verzekeringen, vergunningen, keuringen, enz.);
 • Je zorgt mee voor de afwerking van schadedossiers;
 • Je bent verantwoordelijk voor de in- en uitdienststelling van voertuigen;
 • Je voert wekelijks algemene controles uit op vrachtwagens en bestelwagens;
 • Je controleert periodiek het tankgedrag van werknemers;
 • Je zorgt mee voor het beheer van tijdelijke huurwagens;
 • Je beheert de bedrijfswagenvloot;
 • Je staat dagelijks in contact met jouw direct leidinggevende.

Aanbod

Xwift heeft je heel wat te bieden:

 • Correcte verloning volgens jouw kennis en ervaring
 • Smartphone (privé)
 • Bedrijfswagen met tankkaart
 • Maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag
 • Uurrooster: maandag tem vrijdag, opstart tussen 8u en 18u (glijdende uren)
 • De belofte dat je geen dubbele espresso nodig hebt om uit je bed komen
 • Ook leuk zijn de 26 verlofdagen.  Na 3 jaar dienst worden dit 30 verlofdagen
 • Vers fruit, belegde broodjes, een bar en een fitness om je teveel aan broodjes er weer af te sporten.

Profiel

Hoe ziet Xwift het profiel van een fleet administrator?

 • Ervaring in de automobielsector is een pluspunt maar geen vereiste
 • Stiptheid, flexibiliteit, respect en communicatie zijn enkele van de waarden die wij hoog in het vaandel dragen
 • Talenkennis: Nederlands (Frans en/of Engels is een pluspunt)
 • Punctueel, correct en consequent
 • Hands-on mentaliteit.  Ownership is key!
 • Vlotte computerkennis (Word, Excel)
Waar kom je terecht?

Het team wagenpark is een leuke bende waar gedrevenheid, punctualiteit en lachen en zeveren in balans zijn.  Dit is van toepassing in alle teams, maar de mannen van het wagenpark zijn toch speciallekes en geliefd door iedereen.  Xwift heeft een 1 voor allen mentaliteit.  We werken over afdelingen heen, dus je komt vaak in contact met andere afdelingen. 


Daarnaast zijn we oprecht trots op het open en eerlijk bedrijfskarakter van Xwift met veel aandacht voor het menselijke aspect!  De toffe, collegiale sfeer samen met het sterke teamgevoel zullen ervoor zorgen dat je je in geen tijd thuis voelt bij Xwift.  We wonnen niet voor niets de “employer of the year award” in 2021.

Verder stimuleren we ook de gezondheid door regelmatig vers fruit, belegde broodjes en slaatjes te voorzien.  We beschikken over een mooie fitnesszaal, keuken en bar, waar we regelmatig tijdens pauzes vertoeven.

Zijn we een match?  We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Solliciteer via:

Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld!

Management Trainee
Share on email
Deel deze vacature

Xwift is een sterk groeiverhaal. Met hoofdkantoor in Nazareth, heeft Xwift intussen meerdere vestigingen in Vlaanderen. We blijven sterk groeien door onze buy and build strategie. We hebben grote ambities! Onze Management Trainee is een unieke kans om jou een belangrijke rol te laten spelen in onze groei en strategie.
De Management Trainee wordt op korte termijn het aanspreekpunt voor Management en Directie vanuit 1 van onze lokale vestigingen. Afhankelijk van de noden van het moment en jouw type skills kunnen wij dus op maat werken en de functie uitbouwen.

Je leert alle kneepjes van het vak door mee te draaien op verschillende afdelingen. In enkele maanden tot een jaar tijd stomen we je klaar om een functie op managementniveau op te nemen. Het spreekt voor zich dat we hiervoor een doorgedreven opleiding voorzien.
Je draait mee op de verschillende afdelingen en leert alles van logistiek. De nadruk zal dan vooral op de dispatchafdeling gelegd worden. Ook dompelen we je onder in People management, zodat je teams kan coachen en aansturen als een natuurlijke leider. Waar problemen zijn, zie jij kansen en je benadert een probleem vanuit verschillende invalshoeken.
Hoewel we een grote speler worden, schakelen we snel en dit verwachten we ook van jou.

We zijn op zoek iemand die zich willen “smijten” om een managementpositie te bereiken.

 • Je hebt een masterdiploma (TEW, handelsingenieur, handelswetenschappen, economie, maar ook andere richtingen zoals talen of communicatie) op zak;
 • Een eerste werkervaring is een must;
 • Je bent flexibel ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit zodat je snel alle facetten van de logistiek kan aanleren;
 • Nederlands, Frans en Engelse spreek je vloeiend;
 • Door je analytische ingesteldheid en helikopterview, kan je heel snel het overzicht scannen en creëren;
 • Je bent allround, durft initiatief te nemen en je bent creatief in het zoeken van oplossingen;
 • Je straalt heel wat positieve energie uit en weet hierdoor iedereen te inspireren en motiveren.

Wat heeft Xwift jou te bieden?
 • Je komt terecht in een snelgroeiende en boeiende omgeving. Je groeit samen met Xwift, we houden van innovatie en daar is ook maximaal ruimte voor.  Ownership is key!
 • Rechtstreekse contacten met onze CEO, directie en management.
 • Op korte termijn kan je een verantwoordelijke functie bekleden.
 • Je loonpakket zal ook snel meegroeien met jou.
 • Ook leuk zijn de 26 verlofdagen.  Na 3 jaar dienst worden dit 30 verlofdagen.
 • Een fulltime job in zesde versnelling! 


We zijn oprecht trots op ons open en eerlijk bedrijfskarakter met veel aandacht voor het menselijke aspect!  De combinatie van een toffe, collegiale sfeer en het sterke teamgevoel zullen ervoor zorgen dat je jou in no time thuis voelt.  We wonnen niet voor niets de award voor “Transport & Logistics Employer of the year 2021”.

Nieuwsgierig? Contacteer ons en we geven je graag meer uitleg!

Solliciteer via:

Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld!

HR Intern
Share on email
Deel deze vacature

Xwift is een sterk groeiend transportbedrijf waar een menselijke aanpak écht centraal staat.

Voor onze HR afdeling zijn op zoek naar een stagiair(e) ter ondersteuning van ons team.
Je komt terecht in een enthousiast team waar veel ruimte is om je te ontplooien.
Heb je een open mindset?
Kan je gemakkelijk omgaan met veel prikkels?
En lacht iedereen om je flauwe moppen?
Dan ben je de ideale kandidaat om de vacature van ‘HR stagiair(e)’ in te vullen!

De volgende opdrachten behoren tot je takenpakket:

 • Telefonische screening van kandidaten, meevolgen van sollicitatie- en andere gesprekken
 • Onboarding
 • Onthaal van chauffeurs en luisteren naar hun noden en wensen
 • Administratieve ondersteuning
 • En nog zoveel meer…

Aanbod

 • Een boeiende stage met veel verantwoordelijkheid en voldoende afwisseling
 • Een warm team die jou met open armen ontvangt
 • Een uitgebreid takenpakket met ruimte voor eigen inbreng
 • Goede begeleiding en wekelijkse feedback

HR Stagiair(e) gezocht


Join our HR team!

Sofie, Ralitsa, Pauline, Stephanie en Louise heten je alvast welkom!

HR Stagiair(e) gezocht


Join our HR team!

Sofie, Ralitsa, Pauline, Stephanie en Louise heten je alvast welkom!

 

Plaats tewerkstelling:
XWIFT
Steenweg Deinze 148
9810 Nazareth

Vereiste studies:
Professioneel (gerichte) bachelor (PBA)


Geïnteresseerd?  Stuur ons je CV op en een klein beetje uitleg over jezelf.  Wij nemen contact met je op!
Tot binnenkort!

Solliciteer via:

Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld!

Sollicitatieformulier


* Verplicht in te vullen veld.
De door u verstrekte gegevens worden alleen voor eigen gebruik aangewend. Deze informatie wordt niet aan derden doorgegeven.

Door verder te surfen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.