Solliciteren bij Xwift

Sollicitatieprocedure

Stap 1 - Droomjob gezocht en gevonden !

Je hebt je eerste stap gezet richting een nieuwe job.  Proficiat!

Stap 2 - Eerste contact

Kies het kanaal dat jou het meeste ligt.  Wij nemen nadien contact met jou op!

Stap 3 - Snel antwoord

Na ontvangst van je sollicitatie, nemen wij snel telefonisch of via mail contact met je op.  We vallen meteen met de deur in huis om een eerste kennismakingsgesprek in te plannen of om enkele onduidelijkheden op te helderen.  Je mag sowieso een antwoord van ons verwachten, ook wanneer je kandidatuur niet weerhouden werd indien je opleiding/ervaring niet strookt met de verwachtingen voor de betreffende functie.

Stap 4 - Eerste ontmoeting

We nodigen je graag uit op ons kantoor te Nazareth!
In dit gesprek zullen we uitgebreid polsen naar je vaardigheden, werkervaringen, motivatie en persoonlijkheid.  Er wordt ook gepeild of er een potentiële klik is met onze bedrijfsfilosofie en onze manier van werken.

Stap 5 - Tweede gesprek

Na een positieve evaluatie van het eerste gesprek, volgt er steeds een tweede gesprek met de leidinggevende van de afdeling waarvoor je solliciteert.  Je krijgt ook meer uitleg over de specifieke jobinvulling, de verloning etc.  Afhankelijk van de vacature is het mogelijk dat we je vragen om een opdracht of test te volbrengen.  Zo weten we zeker dat jij de geschikte persoon bent voor deze job.

Stap 6 - Is er een match?

Zit je op hete kolen?  Wil je weten of je kan starten?  Geen paniek, wij bellen jou zeker op zodra er een beslissing gevallen is.
Indien er van beide kanten een match is, kunnen we echt van start gaan!  Je krijgt een contractvoorstel en we prikken graag een datum voor de ondertekening van dit contract zodat je nieuwe carrière van start kan gaan.

Stap 7 - Get Xcited !

Welkom aan boord!
In samenspraak leggen we de startdatum vast.  Wij zorgen ervoor dat zowel administratief als praktisch alles geregeld is zodat je jouw eerste werkdag zonder zorgen kan aanvangen!  Are you Xcited?

Stap 8 - Welkom bij Xwift !

Onder “Starten bij Xwift” kan je verder kijken hoe je eerste werkweek eruit zal zien.
Veel succes!

Solliciteer nu

Zin in een job die je in vervoering brengt ?!

Solliciteer nu !

Door verder te surfen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.